Storbyferie i Praha

En storbyferie i Praha gir deg en unik mulighet for å oppleve en av Europas peneste byer: Praha byr på mange severdigheter deriblant Karl-broen, borgområdet Prazky Hrad, Den gamle byens Plass, Staromestska Namesti og Statsoperaen.

Mange nordmenn velger å dra på storbyferie i Praha og med god grunn! Byen har et vell av tilbud, som vil oppfylle langt de fleste kravene til en opplevelsesrik og spennende ferie.
Du kan enten reise med fly, kjøre i buss eller kjøre selv, når du skal til Praha. Det er mange flyselskap, som har gode tilbud på billige flybilletter, og du kan nesten alltid finne noen gode tilbud på internett. Kvaliteten i innkvarteringsmulighetene i Praha varierer, så du kan både bo i ren luksus eller mer beskjeden alt etter temperament og det er mange hotell i Praha å velge imellom.

Severdigheter i Praha

Når du er på storbyferie i Praha må du endelig ikke lure deg selv for å gå en tur over Karl-broen, som med tiden på det nærmeste er blitt Prahas jærtegn. Broen ble bygget av Kar D. 4 og bygget ble begynt i på 1357. Broen er svært pen og et yndet mål for forelskede par, særlig når mørket faller på og stjernene og Månen titter fram på himmelen.
Prazky Hrad er et enormt stort borgområde og blir kalt også Prahas Borg. I området finner du både kirker og forskjellige utstillinger og kunstsamlinger. Våpenmuseet pleier å være et hit hos gutter i alle aldrer, mens Skt. Vitus Katedral er en opplevelse verdt, hvis du holder av den gotiske stilarten og stillheten i en kirke.

Storbyferie med opplevelser

Hvis du elsker opera, er det bestemt også en god ide å dra på storbyferie til Praha. Statsoperaen presenterer spennende forestillinger nesten hver eneste dag. Operaen er i seg selv en svært pen konsertbygning, som som regel også kan friste publikum med noen av de aller størsde talentene innenfor sjangeren.
Den gamle byens Plass er også en av de helt store attraksjonene når både turister og innbyggere legger veien forbi Praha. På tsjekkisk heter plassen Staromestska Namesti og det er noen fantastiske historiske øyeblikk knyttet til stedet, så det er en veldig god ide å finne en guide, som kan fortelle deg om dens blodige og avgjørende historie. Bygningene omkring plassen er utrolig smekke og omgivelsene setter deg derfor også inn i hvordan byen har sett ut for flere århundreder tilbake. Når du tar på storbyferie i Praha er det mye du ikke må gå glipp av og mye du skal nå å nyte og suge til deg – byen inviterer deg nesten direkte til mer enn et enkelt besøk! En storbyferie i Europa blir ikke mye bedre, hvis du velger å holde den i Praha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *