Hva kan man gjøre i Praha?

I Praha er det aldri problemer med å finne på ting å gjøre.

Enten du velger byens rike musikalske arv eller bare nyter en halvliter Pilsner i et av Praha sine legendariske ølkjellere er dette byen som virkelig har noe for alle. De fleste besøkende nyter bare avslappet gange i byen og opplever utsikt, historiske bygninger, religiøse symboler og berømte innbyggere. Pilsner og øl er noe denne byen kan godt. Liker du øl så vil du like deg i Tsjekkia.

Det er nok av spaserturer å velge mellom, noen dekker den generelle historien til byen, mens andre fokuserer på spesifikke temaer som historien til det jødiske samfunnet, romansk Praha, gotisk Praha, barokkens Praha, renessansens Praha eller komponistenes Praha. Du kan delta i en gruppe som går rundt eller du kan evt. bruke en boks eller lignende å gå alene. Hvis ideen om turgåing ikke appellerer til deg, kan du blande kultur med komfort ved å ta en ridetur igjennom Praha i stedet.

Du kan f.eks sette deg i hestevogner som trekker deg i et rolig tempo igjennom brosteinbelagte gater i Gamlebyen. Eller du kan melde deg på en tur i veteran bil med åpen topp, hvis været tillater det. Generelt går alle turer ifra Gamlebyen.

Elvebåter er et annet alternativ for å se byen fra en annen vinkel – Lunchcruise, kveldscruise med middag eller cruise med levende musikk der live jazz band spiller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *