Hotell i Praha

Når du skal på ferie kan det være vanskelig å velge mellom de mange hotellene i Praha. Bestem deg ut fra beliggenheten, og den komforten som er på hotellet. Byen har mange ting å by på, og den er billig.

Hvis du skal finne hotell i Praha er det en god ide å starte med å se på nettet. Her kan du se bilder og beskrivelser av mange hotell. Finn det billigste hotellet i Praha.

Det store klokken i byen, er en av de store severdighetene som du kan se. Når kl. slår hel, kan du se de utrolig flott små figurene, som kommer ut og slår på klokken.

Statsoperaen, den pene konsertbygningen skal bli opplevd innefra og gjerne til en forestilling. Operaen har forestillinger stort sett hver dag året rund, og er en opplevelse i seg selv. Er du ikke til opera o.l., er det mange andre ting du kan lage i denne prektige byen.

Det ligger en del hotell i Praha, hvor noen er bedre enn andre, akkurat som så mange andre steder. Uansett hvilket hotell du velger, vil du ha mulighet for å komme til sentrum på noen få minutter. Trikkene kjører nemlig med korte intervaller, og det er flere muligheter for offentlig transport rund i hele byen.

Karl-broen er et must når du besøker denne byen, og det er et utrolig pent syn å stå og se på broens flott statuer. Karl-broen byr også på mange andre ting som f.eks. selgere som hver dag står det fra morgen i kveld, for å selge sine mange varer. Her kan man ofte finne mange billige ting, spesielt hvis du tør “prute” på prisen. Det er nemlig den normale måten å handle på. det kan likevel til tider være vanskelig da ikke alle de handlende kan engelsk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *