Derfor er Praha den ideelle feriedestinasjonen for deg som vil reise billig

Det finnes mange fine destinasjoner rundt i Europa for de som ønsker å reise så billig som mulig, og en av disse er uten tvil Praha. Denne byen kan by på et attraktivt uteliv, kulturelle opplevelser, svært gammel arkitektur og mange flotte opplevelser. Praha er en type by som kan besøkes i alle forskjellige anledninger, og vil derfor kunne passe til alle uavhengig av hvem som reiser sammen.

Gruppereise

Som nevnt er Praha en flott destinasjon uavhengig av hvem som reiser sammen. Dersom guttegjengen er på guttetur er det et yrende byliv som venter, og spennende opplevelser som øl-spa og omvisninger. Dersom man reiser sammen som en familie er det en rekke forskjellige kjøpesentre og butikker man kan besøke, i tillegg til en rekke severdigheter som hele familien vil sette pris på.

Grupper er morsomet…

Billig

Kanskje aller viktigst er nettopp det at Praha er en by med spesielt lave priser. Dette gjør byen til en flott destinasjon for alle som ønsker å bruke minst mulig penger på en god kulturell opplevelse. I Tsjekkia er det aldri noe problem å finne billige reiser med tilbud og rabatter, og når man velger Praha vil også selve oppholdet være svært rimelig.

De aller fleste hotellene er svært rimelige å bo på i seg selv, men dersom man i tillegg velger et hotell litt utenfor sentrum kan det være mye penger å spare. Det finnes en rekke spennende aktiviteter å dra på når man er i Praha, og blant disse er det mange som ikke trenger å koste så mye penger.

Sparetips

Dersom du ønsker å spare så mye penger som mulig mens du er på reise kan du følge noen gode tips for å spare en del penger uten at det går utover kvaliteten på turen. I Praha vil mesteparten av turismen foregå i nærheten av Karlsbroa på grunn av dens status. Derfor vil også alle spisestedene og butikkene i umiddelbar nærhet også ha høyere priser enn de som ligger litt lengre unna.

Du kan med fordel velge spisesteder litt lenger i utkanten av sentrum, for å kunne spise og drikke billigere. Selv om det frister veldig å ta taxi kan man også spare en del penger på å velge å gå. Dersom man velger skotøy med omhu vil man kunne ta beina fatt gjennom hele byen og oppleve alt på nært hold istedenfor fra et bilvindu.

.