Campingplasser i Tsjekkia

Dra på spennende camping og overnatt på en av de mange campingplassene i Tsjekkia. Mange av campingplassene ligger i fredfylte og naturskjønne områder. Du skal bare undersøke forholdene på forhånd, da det kan være stor variasjon i fasilitetene.

Generelt om campingplasser i Tsjekkia

Forholdene på campingplasser i Tsjekkia kan variere mye. Ønsker man en høy standard, lik med den dansken, skal man velge en av de internasjonale campingplassene, som naturligvis er litt dyrere enn de nasjonale. Når man velger en campingplass skal man være oppmerksom på et par ting. Ikke alle campingplasser har badefasiliteter, og noen steder har de bare et felles garderobe. Toalettpapiret henger, i noen tilfeller, utenfor selve toalettet, og mange campingplasser gjør bruk av et annerledes elstikk enn det dansken, dvs. et stikk med to bein og et hull. Og sist, men ikke minst, er det ikke kjøpmann eller kiosk på alle campingplasser. Vær oppmerksom på at man ikke må overnatte utenfor offentlige campingplasser, verken i telt eller campingvogn. Servicenivået på campingplassene blir likevel bedre og bedre for hver sesong, og om ikke lenge vil det uten tvil være på samme nivå som på de danske plassene. De mest moderne campingplassene finner man omkring Praha.
Spennende camping i Tsjekkia

Det er riktig mange campingplasser i området omkring Praha. Velger man å overnatte på en campingplass nær Praha, kan man kombinere en storbyferie med campingferie og nyte det beste fra begge verdener. Praha er likevel langt fra det eneste, som er å se i Tsjekkia. Det blir funnet en del campingplasser i landlige omgivelser i Tsjekkia, hvor man kan nyte den pene fredfylte naturen. Skal man ha med barna på camping, kan man velge en campingplass i nærheten av en sjø, så barn og voksenene kan komme i vannet. Campingpladsen Beroun ligger i et naturskjønn område ved Berounka-elven, i kort avstand fra Praha, og det er en barnevennlig campingplass med nyoppførte fasiliteter. Campingpladsen Mattays er også svært barnevennlig, og den er beliggende litt sør for Praha, ved elven Moldau. Det er et svømmebasseng ved siden av campingplassen, og det opptrer også ofte kunstnere med levende musikk om kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *